Selaaammm hanımlar .
az onceki acıklamalarla beraber şiştim şiştiiiiiimmmm. Kısaca anlatmaya calışayım size .
biz uc sektorde hizmet veriyoruz : taşıma , yemek ve oyun alanı diyeyim . Şu an uc gelir kapımda kapalı . Gecen kış ilk yasaklar geldiğinde akabinde esnafında sıkıntı cekmemesi icin mevcut kredi odemeleri ertelendi destek paketleri dağıtıldı felan . Neyse biz 1 Haziranda acabildik iş yerlerini . Şimdi yeniden yasaklar geliyor ki gelmelide zaten , ancak bu sefer sadece yasaklar konuşulan eeee biz kucuk esnaflar ne halt yiyeceğiz pardon. Onca maaş ,sigorta prim odemeleri ,vergiler ,kiralar , faturalar ,kredi borcları benim icin en onemlisi oğlumun okul taksidini nasıl halledeceğim???
Beni cıldırtan kısım tam olarak şu :
Tamam ulke olarak cok zor bir donem ve tumuyle kemer sıkalım arabamızı felan satalım cıkalım işin icinden 15-20 gun kimse aclıktan olmez dee avm ler acık toplu ulaşım acık . Neymiş hes koduymuş ., iyide temaslı belki belki hic test yapılmadı hes kodu almakta sorun yok ki . Cozum değil ki bu . Sureci uzatmaktan başka be işe yaracak bu onlemler ve tunelin sonu gorunmuyor. Tabii ben sinirlenmişim batmışım felan ne onemi var ki buyuklerimiz boyle uygun gormuşler