Selaaammm hanımlar .
az onceki acıklamalarla beraber şiştim şiştiiiiiimmmm. Kısaca anlatmaya calışayım size .
biz uc sektorde hizmet veriyoruz : taşıma , yemek ve oyun alanı diyeyim . Şu an uc gelir kapımda kapalı . Gecen kış ilk yasaklar geldiğinde akabinde esnafında sıkıntı cekmemesi icin mevcut kredi odemeleri ertelendi destek paketleri dağıtıldı felan . Neyse biz 1 Haziranda acabildik iş yerlerini . Şimdi yeniden yasaklar geliyor ki gelmelide zaten , ancak bu sefer sadece yasaklar konuşulan eeee biz kucuk esnaflar ne halt yiyeceğiz pardon. Onca maaş ,sigorta prim odemeleri ,vergiler ,kiralar , faturalar ,kredi borcları benim icin en onemlisi oğlumun okul taksidini nasıl halledeceğim???
Beni cıldırtan kısım tam olarak şu :
Tamam ulke olarak cok zor bir donem ve tumuyle kemer sıkalım arabamızı felan satalım cıkalım işin icinden 15-20 gun kimse aclıktan olmez dee avm ler acık toplu ulaşım acık . Neymiş hes koduymuş ., iyide temaslı belki belki hic test yapılmadı hes kodu almakta sorun yok ki . Cozum değil ki bu . Sureci uzatmaktan başka be işe yaracak bu onlemler ve tunelin sonu gorunmuyor. Tabii ben sinirlenmişim batmışım felan ne onemi var ki buyuklerimiz boyle uygun gormuşler avm ler ve dahi tum devlet kurumları kapanmadıkca bu iş asla cozulmeyecek