Merhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kotuluğunu gormedim. Bugun cok buyuk olmasa da sinirimi bozan bir şey oğrendim.

Ben genelde saclarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun sacın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan sacları uzamıyor sevmiyorum diye yalan soyluyor demiş. (Bu daha once olmus bir olay)
Şu an saclarım cok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saclarımı kestiremedim. Surekli arkamdan sacları cok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saclarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saclarım siyah olduğu icin acmam gerekiyordu ben de dışarı cıkmadığımız icin saclarım zarar gormesin diye uzun bir surece yaymıştım saclarımı acma işlemini. O sırada actığım yerin rengi cirkin gorunuyordu. Diğer yengemlere sacı cok cirkin olmuş gibi şeyler soylemiş ve bazı hakaret olmasa da kotu benzetmeler yapmış.

Bunların dışında bulduğum stajı kucumsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yuzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben universiteye girerken YOS ile girmiştim. YOS Turkiye ’deki universite sınavından cok cok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama onumde boyle bir fırsat olduğu icin kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bolumler kazanırdı. ’ aynen bu cumleyi kurmuştu yuzume ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.

Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba