Şimdi bu konuyu sadece kimseye anlatamayacagım icin mecburen buraya acıyorum
Sevgilimle daha onceden cocukluk arkadaşı 6 aydır da sevgiliyiz birlikte olduk sayılır bu konuda pişmanlığım yok ben istedim ve oldum neyse
Biz bugun mesajlaşırken şaka yollu atılan bi twit uzerinden geyik yapıyoduk
Twitte erkeklerden hoşlanan birinden bahsediyolardı yani iki kişi arasındaki konuşmadan sevgilim bunu atıp bu ben dedi gulduk eğlendik bende inanmam ben biliyorum oyle olmadıgını dedim oda bana ispatlamamı istiyosan bi foto atabilirsin boydan dedi bende şaka yollu ispatlamak istiyosan sen at bana niye kaldı ihale derken baya bi şakalaştık hatta sen at bende atcam soz fln dedim en son ben foto fln istemem ya şaka yapıyorum dedim oda ama ben ciddiyim dedi
Bende bi kac defa benden oyle bi foto mu istiyosun gercekten dedim oda evet dedi neden yani ne amacla dedim oda bi sebebi yok atabilirsin dedi
Bende benim kendi telefonumda bile oyle bir resmin yok telefon bu kimin eline gececeği belli olmaz dedim
Oda telefonumda duracagını kım soyledi bakıp silerim dedi
Bende fotograf olayına ne gerek var biz zaten bunun fazlasını yaşadık boyle bişeyin cok sacma oldugunu atmayacagını soyledim oda tamam ya atma demedim bişey dedi ve ustune iki saattir şaka yollu bunu konuşuyosun konuşup konuşup sonra şaka dedin ben şaka diyince usteledin bende soyledim dedi
Yani yanına yancı arıyo bilmiyorum bidaha ustelemez oyle bişeye izin vermem ama şimdilik tepkisiz kaldım
Sizce bunun icin ilişkimi bitirmelimiyim ?
İlişkimiz bunun ustune kurulu değil bundan eminim el ele bile tutuşmadan saatlerce vakit gecirdiğimiz olur
Ama kendime hakaret gibi algıladım saygısızlık gibi ilk deda boyle bişeyle karşılaştım sizce be yapmalıyım ?