Kac gundur şoyle bir dışarı cıkmıyorduk fırsat olmadı, pandemi yasakları derken... dun, yarın cıkarız şoyle bir hava alırız dedik. Bugun cıkacaktık yani. Neyse benimde kac gundur canım sıkılmıştı iyice zaten bide reglim yaklaştı şimdi iki gundur ustumde keyifsizlik ve değişik bir ruh hali var. Canım bir şey yapmak istemiyor.. sadece yatıp biraz keyif yapmak istiyorum. Eşim bugun işten geldi hastayım dedi halsizliği varmış dizleri ağrıyormuş. Nane limon yap dedi. Bende tamam dedim. Yemek yiyorduk bana dedi ki, sen bana surat asıyorsun dışarı cıkmadık diye dimi. Yok dedim. Yine usteledi... olsek de dışarı diyeceksin sen dedi. Bende yeter ustume gelme diye bağırdım. O da sen benim ustume geliyorsun diye bana bağırdı. Tartıştık. Sonra masadan kalktı icerde uzandı. Nane limon yaptım goturdum. Sonra yanına gittim bir baktım icmemiş. Niye icmedin dedim. Benimde ustumde genel bir keyifsizlik hali var senle ilgili değil valla sana surat asmadım, hastayım dedin bende tamam dedim ne diyebilirim ki, sacmalama lutfen ic diye ısrar ettim. Yanına sokuldum sarıldım. Beni eliyle itti, icmiyorum dedi. İcmedi. Yuzume bakmıyor, konuşmuyor. İkimizde keyifsiz, hasta zamanımızda olduğumuz icin gerildik sanırım. Ağlayasım geliyor. Ne yapmalıyım ?