Ramazan Bayramımız Mubarek Olsun kızlar

Rabbim ettiğimiz tum duaları kabul etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Gelelim konuya. Reglime 2 gun var, bende de deli gibi belirtiler. 10 gun kala goğuslerimde şişme meydana geldi. Ağrı ve sızısı hala ara ara devam ediyor. En kotusu de goğus uclarım. Kopacak gibi hassaslar. Dokununca ağrı oluyor. Eşimde farkında durumun. Oda şaşkın. Cunku normalde regl belirtisi olan goğus şişmesi hayatımda ilk defa başıma geliyor. Kasıklarımda batma, yer yer yoğun ağrılar oluyor. Bu ağrılar bazen belime ve bacaklarıma da vuruyor. Acayip sinirliyim bu aralar. Patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta. Ara sıra sıcak basıyor, vucut ısım yuksek. Ama boyleyken de surekli uşuyorum. Hatta titrediğim bile oluyor. Tuhaf

Yorgunluk hat safhada. Surekli uyku halindeydim, yataktan hic cıkasım yok. Akıntımı takip ediyorum ama onda belirgin bir şey yok. Kokusuz normal miktarda ama koyu şekilde akıntım var. İdrar rengim bazen koyu bazen şeffaf apacık bir renk. Reglime 1 hafta kala yani 5 gun once erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı. Dediğim gibi şu an 2 gun var ama test yapmak istemiyorum. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu oğrenen arkadaşlar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim