Nerden başlıyayım bilmiyorum sıkıştım kaldım. Evlendıkten 1.5 ay sonra bbam mide kanserine yakalandı 45 gun icinde oldu.babam hasta olduğunda malının birini satıp ozel hastanede yat dedık eşimle annem beni babamın malına goz koymakla sucladı.annem hastanede babamın olduğunu oğrendiğinde babann bankadaki hesabındaki parayı cek dedi cekmedim. Almanyadan abim hasta olduğunu bilmesine rağmen babamın olduğu gun geldi. Babama aıle Mezarlığı alalım dedık 12 bin TL vermemek icin 1. Gun bize ait arsaya 2. Gun memlekete 3. Gunde tek kişi mezarın 400 TL oldugunu oğrenince yaşadığımız şehre gomduk. Annemin bankada yuklu Bi miktar olmasına rağmen 3. Gun morgda kaldı babam. Olumunun 8. Gunu annem beni arayıp bban sana mal bırakmak istemiyordu kalan miras hakkını bana yada diğer abine bırak dedi. Surekli beni arayıp taciz etti. Annem eşime kufretti konusmadm. Konusmadığm surede annem beddua okuyup ses kaydı yolladı. Ben eve girmeyeyim diye evin anahtarını degiştirdi. Erkek kardesi surekli anneni korkutuyor yalnız kalıcak sın diye. Annen gece kotu tek basına dısarı cıkmıyor erkek kardesim calışmaya gidecek annemi teyzeme bıraktı. Esim evimize giremez dedi depremden kokarsa tek basına kalamaz. Ev ihtiyacını ben getrrom dedm ama icim almıyor yaptıklarını. Anne hakkıyla kendim arasında eziliyorum ne yapmalıyım