Merhaba arkadaşlar elimde gelirli AwesomenessTV partneli kanal var kanal yaklaşık 1 ay once acıldı 35K izlenimi var abonesi 42 dir kanalın ozel tasarımı ve ozel profil fotosu vardır icinde 33$ vardır ve gunluk artıyor aslında kanalı satmıyacaktım fakat acil ihtiyac ile satıyorum AwesomenessTV ye bağlı kanal adsense engeli vardır AwesomenessTV odemeyi 145$ olunca odeme talebinde bulunuyorsunuz paypal hesabınıza yatırıyor.. Kanal hakkında detaylar alttadır
alacak kişiye hayırlı olsun kanalı ucuza bırakıyorum .

*** KONUMUZ

(25+ olumlu trade)
Kanal Adresi : (Sadece alıycıya kanalın guvenliği icin) Kanalın abone sayısı : (Organik / 42 abone) Toplam video goruntulenme sayısı : (Organik / 35K izlenim) Hesap Kayıt Tarihi : (29 ekim 2013) Kanalın dili : TR Kanaldaki videoların turu ve sayısı : (Program / Elle Yuklendi) Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : (Hic bir telifi eşlenen 3 taraf yoktur) Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : ( yemedi) Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : (Evet) Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : (Var) Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : (Akrif) Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : (evet Partnerli kanal olduğu icin ) Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Belli değil
CAPS :

39$ olmuştur ( 19 kasım 2013 salı)

FOTO 2

FOTO 3

FOTO 4

# KANAL İCİN İSTENEN UCRET : 200 TL
# ODEME YOLLARI : PayPal , Finansbank , Sanş Oyunları

Konu Baltalayan Şikayet edilir