Kanal Adresi: Alıcıya verilecek
Kanalın abone sayısı: 1.089
Toplam video goruntulenme sayısı: 102.349
Hesap Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2013
Kanaldaki videoların turu ve sayısı: 520 (hepsi elle yuklenmiştir, etiketler tarafımca eklenmiştir)
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Para kazanma aktif, şu an kendi adsense'ime bağlı.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Adsense engeli bulunmamaktadır, adsense'e bağlayabilirsiniz.
Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Henuz 3 Ekim'de başladığım icin ilk ay geliri duşuk geldi. Ama şu ana kadar 96 Dolar kazandırdı (analytics'e gore)

Bilgiler: Kanalım haber kanalıdır. İngilizce'dir. Ve kanalımda sacma sapan etiketler bulunmamaktadır. Butun ayarlar varsayılan olarak kayıtlıdır. Alacak arkadaşa ne yapması, ne yuklemesi ve nasıl yuklemesi gerektiğini soyleyeceğim. Kanalımda bir adet telif hakkı ihtarı bulunmaktadır ancak bu sahte kişi tarafından atıldı karşı bildirim attım ancak bir sonuc elde edemedim.

Kanal guncel tutulursa gunluk 2-3 dolar getirisi oluyor adsense'de. Ufak capta video patlamaları olursa kazanc daha cok olacaktır elbette bu yuzden kanalla her gun ilgilenilmesi gerekiyor. Kanalı almak isteyen PM ile iletişime gecsin ve vermek istediği fiyatı soylesin. Benim işime yarayacak bir teklif gelirse anlaşırız.

Fiyat: 100 TL