Herkese merhaba,
En son konumda anlatmıştım 14 aylık ilişki 2 aylık nişanlılık donemi sonrası benimde hatam olması ve onunda hatama verdiği yuksek tepki ile ayrıldık. İletişim kurmuyoruz.2,5 hafta kadar oldu. Ancak o gunden beri işyerimde pandemi sebebiyle izne cıkardı herkesi. Surekli evdeyim, tum gunum videolar izleyerek geciyor, ilk gunler yemek bile yiyemez olmuştum ama şuan biraz daha iyiyim o konuda. Gun icinde bazen mutlu bazen aşırı mutsuz hissediyorum. Bu surecte psikologla goruşmeye başladım 2 seans oldu, psikoloğumda depresyon belirtileri olduğunu soyledi. Gunlerde sokağa bakkala dahi hic cıkmadım,cok kotu birşey ama banyo bile yapmamıştım.Bugunde psikoloğumun tavsiyesi ile dışarı cıkıp 5-10 dk kimsenin olmadığı yerlerde yuruyup eve dondum hemen. Ancak eve varmak uzereyken onun beni hep eve bıraktığı sokaktan gectim, evdekileri arayıp marketten bişey isteyip istemediklerini sordum marketinin onunde ve o an aşırı bir kalp sıkışması, nefes almakta zorlanma boğazımda sanki birşey var ve boğuluyorum yada midem bulanıyor kusacakmışım gibi oldum. Kalbim cok hızlı carpmaya başladı. Olduğum yerde bi sure durup nefes almaya calıştım baktım duzelmiyor bulduğum bir yere oturup bekledim gecmesini ve cok şukur ki gecti sonra eve dondum.

Psikoloğumla online goruşme yapıyorum ve henuz dun goruştuğum icin bugun tekrar goruşmek istemedim. Acaba yarın kalp hastalıkları bolumune mi gitmeliyim yoksa bekleyip psikoloğumla mı goruşmem lazım bilemedim.

Hic boyle birşey yaşayan var mı? Ben acıkcası psikolojik olduğunu duşunuyrum ama aynı hissi tekrar yaşamaktan cok korkuyorum cook kotuydu