hanımlar merhaba iyi akşamlar oncelikle okuyanlara ve cevap verenlere teşekkur ederek başlamak istiyorum.
Benim 1 yıllık bir ilişkim var.Şuan ayrıyız ayrılma sebebimize cok girmek istemiyorum kısaca şunu diyebilirim ki hatalarım yuzunden ayrıldık ve bana guvenmediğini soyledi.Guvensizlik veren hatamda sosyal medya platformunda onceki konuştuğum kişiyi stalklamam ve bunun gibi bir cok hata..
Bu yuzden bana hic ama hic guvenmiyor."Seviyorum ama guvenemiyorum" cumlesini cok kullandı.
Uzun suredir aramızın duzelmesi icin kendimi affettirmek icin bayağı bir caba gosterdiğimi duşunuyordum.Yaptıklarımdan bir kacını soylemek istiyorum.Evine harfli cikolata gonderdim.Daha sonrasında canı makarna salatası ve kek istedi yaptım ve goturdum.İcimden gelmişti bu yani barışsın diye olan bir şey değil aslında.Ardından mesajlar attım.Sadece ona acık hikayeler attım.Aşk sozleri vs..
Bunlar gibi şeyler yaptım.Fakat dun benden bir caba goremediğini dile getirdi.Sanırım benden manevi olarak bir şeyler bekliyor.
Sizce manevi olarak neler yapabilirim? Guvenini geri nasıl kazanabilirim?
Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Ciddi duşunuyorduk annelerimiz biliyordu aramızdaki ciddiyeti.Hatta annesiyle goruşuyoruz beni sevdiğini ve destek cıktığını dile getiriyor.Aramızın duzelmesini istiyor ve guven ver ona diyor.
Sizce neler yapabilirim? Guvenini kazanmak istiyorum.Bu konuda yaşanmışlıkları olan ve tecrubeli olanların cevaplamasını istiyorum.Lutfen yargılayıcı ve kırıcı yorum yapacak olanlar kendisini yormasın bir şey yazmasın.Hassas bir insanım.Rica ediyorum.
Şimdiden teşekkur ediyorum.