Merhabalar KK ailesi,
(uzun olabilir)
31 yaşında, ailesinin desteği ile okumuş, şu an yurtdışında akademisyenlik yapan biriyim. 4 sene once buraya gelmeden once 2,5 senelik erkek arkadaşım vardı. Uzaktan ilişkiye devam ettik 5 seneyi bulduk, bu 5 sene icinde ben evlenmek istedim o istemedi, ben buraya gelince o da orda kalında, resmen psikolojimi bozarak beni takip meraklısı manyak bi insana donuşturdu. En son kangren olmuş gibi hissedip ayrıldım. Ben ayrılınca evlenme teklif etti ama reddettim. Sonra da hayatıma galiba kedi bakan yaşlı bir teyze olacağım kafasıyla devam ettim.
Ama..Sonrasında 6 ay once burda yabancı bir beyefendi ile tanıştım. Benden 5 yaş buyuk, cok eğlenceli beni ben olduğum icin seven birisi. Yaklaşık 6 aydır beraberiz ve cok mutluyum, burda bir ev aldı, beraber eve cıkacağız. Ama gel gelelim ki ben artık cok korkuyorum. Ne zaman boyle minnoş olasım gelse, bu da pislik yapacak, bu da gıcıklık yapacak, bu da bana yalan soyleyecek diye adamı darlıyorum (adeta bir turk kızıyım). Neyse ki adam psikolog da bana katlanabiliyor. Ne zaman dert yapsam gel konuşalım, neye uzuldun, neye yanlış yaptığımı duşunuyorsun şeklinde benle konuşuyor. İşte o anlarda galiba hayatımın aşkını falan buldum diyorum. Sonradan bakıyorum ki adam bana tapıyor cunku hayatında yemek yapan kız arkadaş gormemiş (bu konuda turk kadının eline su dokebilecek yok). Ya da galiba bizim yetiştirilme şeklimiz diyelim, ne bilim camaşırı elde yıkamıyorum ama ver camaşırlarını atcam makineye dediğimde adam resmen şok olup gercekten mi ne kadar iyisin falan diyor. En son karar verdim bu adam bizim genelde kulturumuzden oğrenip de yaptığımız şeyleri baya fedakarlık olarak goruyor. Ee şimdi bu da ilişkinin ilk ayları bence her şey yerli yerinde ama yakında bi başvuru yaptım başka bir ulkeye.. Sizce bu sefer bir şans verip bu ulkede bu adamla bir şeyler denemeli mi (yaş, aşkın cok olması etc) yoksa erkek milleti hep boyle başlar diyip kendi başımızın caresine bakıp başka ulkeye mi gitmeli? Artık başka şehirlerde kiralık evlerde, nasılsa sonsuza kadar burda kalmıcam diyip gecici yaşamaktan cok sıkıldım. Ama kalırsam da bunun da sonu aynı husran olur sonra pişman olurum diye korkuyorum.
Gereksiz korkularıma yorum yapan herkese cok teşekkurler şimdiden