Quiz Group

Ozgun videolu ozenle acılmış kanallar ile kaliteyi hissetme hazırlanın!

Bir kere alın muptelası olacaksınız!

Quiz partnere sokulmuş ozgun videolu 1000 ustu izlenim 10 veya ustu aboneli kanallar.

Kendine nasıl bu kadar guvenebiliyorsun?

Guveniyorum cunku aylardır aktif kanallarım var forumda coğu kişi toplu kapanma konusuna kanallarım gitti diye mesaj atmıştır benim ise hic bir zaman 1 gunde toplu olarak kanalım gitmedi ya teliften yada flagtan gitti. Bunu az ve oz icerik atmama bağlayabilirim sanırım ama asıl mesele şu arkadaşlar mnote forumda calışma tarzım şeklinde bir konu acmıştı o konuda adsense ile nasıl bir yontemle calıştığını anlatmıştı bende partner calışıyordum onun tarzını partnere uyarladım ustune birazda kendi taktiklerimi ekledim ve başarıyı yakaladım.

Neden kanallara kendin video atmıyorsun?

Atıyorum fakat şuan xxx sayıda aktif ve kazandıran kanalım var dolayısıyla artık biraz yavaşlamalıyım diye duşundum tabi yavaşlamaktan kastım gece gunduz uyumak değil quiz kanal hazırlamamla birlikte gunde 1 kanal da kendime hazırlıyorum artık.

Kanalların 7 TL yi hak ediyor mu?

Buna tabiki kanal alacak muşteriler karar verecek fakat ben kendime acar gibi actığımdan hakettiğini duşunuyorum.

Ekipmanların neler?

Tulpar'ım farem masam ve koltuğum bana yetiyor youtube a yakalanmamak icin fazlasına ihtiyacım yok Birde wireless adaptorlerim var onlar sayesinde mac değişik oluyor ama bunu genelde ayda bir filan yapıyorum bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

Kanallara ne kadar sure garanti veriyorsun?

Girilmediği surece 1 hafta garanti veriyorum.

Neden senden alalım tonla satıcı var?

Buna 1 tane kanal aldıktan sonra sen cevap ver

KANALLAR +15 ONAYLIDIR.

STOK:0

Fiyat: 7 TL

Ref var mı diye soracaksınız şimdi inşallah alırsanız olacak Onun dışında zaten guvenilirliğim konusunda probleminiz olmasın biz ticarete youtube ile başlamadık

Odeme Kanalları

Webmoney

Enpara

PayPal