Yeni uyeyim bir hatam olursa kusura bakmayın ve soyleyin lutfen.
6 aylık evliyim . Soz konusu eşimden dertliyim dert denir ise ama uzuyor beni bu durum.
Genel anlamda duşunur beni yani ev işlerinde yardımcı olur sabah kaldırır kahvaltılık hazırlar işe goturmem icin. Yeri geldiği zaman corabımı da giydirir bile.
Ev alacağız onun memleketinden dolayısıyla halasının oğluna gittik memlekete evli semti bildikleri icin ev bakmaya cıktık. Daha once internetten bakarken 1 ay once fln dedim ki sıfırdan ziyade 1-5 yıl arasında da Bakabiliriz. Bana sıfır binalara az kredi cıkıyor sıfır bakalım dedi bende hep sıfır baktım sonra gittik ev bakmaya emlakcu bize 1 yıllık ev gosterdi hoşuma gitti o da beğendi ama sıfır değil dedim. O an da kuzenin eşi ya madem 1 yıl baktınız 5 yıla kadar bakabilirsiniz dedi aaa mantıklı dedi bu hemen ama sen boyle dedin diye ben kaldı oyle cumlem dayanamadım bunu hep yapıyorsun dedim neden cumlelerimi duşuncelerimi onemsemiyorsun dedim defalarca konuştuk bu durumu her şey zamanla duzelecek diyip duruyor. Bende 2 gunden beri soğuk davranıyorum cunku kendimi değersiz hissettim aşkım vs diyor icimden gelmiyor demek uzuldum.. şimdi ne derse tamam ok diyip susuyorum nasılsa duşuncelerim değersiz madem neden cenemi yoruyorum dedim zamanla duzelir her şey dedi yine. Ben ne yapacağım şimdi bu her şeyde boyle milletin soyledikleri onemli ben aynı şeyi soylesem mantıksız geliyor onemsemiyor. Her şey zamanla duzelecek bıktım bu cumleden..