Merhaba Akıllı Hanımlar

Ben uzun zamandır işsizdim ve 2 aydır da aktif olarak iş arıyorum. Bir iş teklifi geldi. Muhasebeciyim. Haftanın 6 gunu, sabah 9- akşam 6 calışma zamanları. İşe 1,5 saatte gidiyorum hesabıma gore. Yarım saati yuruyerek, yarım saati metro, yarım saati otobus kullanarak gidiliyor. Belki 1,5 saatten biraz daha surebilir.

Evde durmaktan artık sıkıldım. Kendi paramı kazanmak istiyorum. Sosyal fobi ve ozguven sorunum var. İş goruşmesine giderken gile tereddutluydum. Pandemi surecinde sosyal fobim arttı. Major depresyon sorunum da var. Son 1 aydır yoğun şekilde yaşıyorum.

Ama bir de diğer yuzu var işin. Ben ailemle yaşıyorum. Annemin kronik bir rahatsızlığı var. Her gun 1,5 saatim yollarda. Toplu taşıma kullanacağım. Covid olup eve getirmekten, aileme bulaştırmaktan korkuyorum. Annem cok hassas bu konuda. Onu iş konusunda ikna etmem gerekecek ama ya benim yuzumden covid olursa diye şimdiden bir endişe icindeyim.
Biliyorum herkes calışıyor. Herkes icin gecerli aynı riskler. Bana ozel bir durum değil...

Sizce ne yapayım? Bugun işyeri sahibine haber vermem gerek. Aciliyeti var konumun