Merhabalar
Bu platformda yeniyim benimkine de peh dert mi bu diyen olabilir ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum cunku burada benden yaşca buyuk ve deneyimli hanımefendiler var ve tavsiyeleri benim icin onemli konuya geciyorum
19 yaşındayım tıp fakultesi oğrencisiyim 1.sınıfım sıradan normal bir kızım bu zamana kadar da ilişkiye dair en ufak bir şey yaşamadım 6 yaşındaki bir cocuktan farksızım muhafazakar olduğumdan değil ama erkeklerle pek konuşma fırsatım olmadı lisede vs genelde kızlarla konuşuyordum sorunum şu ki etrafımdaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin ilişkisi flortu var ya da teklif almışlar hepsinin deneyimi var ben bu zamana kadar 1 teklif dahi almadım hic olmadı boyle olunca cok mu cirkinim acaba sorusu aklıma geliyor bu zamana kadar hoşlandığım 2-3 kişi oldu ama cok mu cirkinim algısı, ozguven eksikliğinden dolayı asla cesaret edemedim acılmaya direkt red yerdim zannımca
Hic sevgili deneyimim olmadığı icin kendimi yetersiz ozguvensiz hissediyorum erkek icin olen kızlardan değilim ama etrafımdaki herkesin olunca acaba bende bir sıkıntı mı var sorusu geliyor insanın aklına
Tek cocuğum bizim buralarda ailemle boyle şeyler konuşamam hepinizi abla biliyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum lutfen kırıcı şeyler yazmayın bu psikolojiden nasıl cıkılır ?