sevgili arkadaşlar.. sitede emeği gecen herkese tşkler.. bnde tasarımcıyım

bişi anlatıcam.. sıkılmadan dinleyeceğiniz yardım olacagınız kanısındayım.. bi arkadaş aracılıgıyla netten tanıştıgım biriyle konuştum bi sure.. bnm iş yerinden arkadaşımın mahalle ve cocukluk arkadaşı.. neyse biz benmkiyle kouştuk işte bi yıla kadar.. daha sonra bana acıldı bni sewdiğini soyledi.. bende hoşlanıyodum ondan..diyarbkırda oturuyodu..izmiite gelip gidiyodu surekli.. başlıyalı 10ay oldu.. toplam 2yıldır tanıyorum işte..
cok şukur hani cok guzel giden bi beraberliğimiz var.. bnden bişey talep etmiyo.. bişi beklemiyo.. ailemde oğrendi.. kesinlikle istemiyoruz demedi.. ama okulu olduğu icin şuan isteme durumu gercekleşemiycek.. aslında o istiyo. am bn o oğrenciyken bu yuku onun omzunda olsun istiyorum..
bizi kısa anlattım.. soruma gelim:S hasta oldugunu soyledi bana..şizofrem... ilk başladıgımız zamanalarda.. bnden sonra duzeldiğini hani kendini ii hissetiğini soyledi.. arkadaşken biz konuşurduk bazen soğuk olurdu.. bana kustun falan dediğim.. iyi değilim anla falan derdi.. bnde durumu bildiği icin bişi demezdim..kotu gunler gecirmiş hastalığından dolayı.. universiteye 4yıl gec gitmiş.. neyse sonuc olara bn hep onla analt diyorum hani neler yaşadıgı şuan nasıl oldugunu die.. dediki hani buna analtınca ellerini tutmam lazım.. senin bni hissetmen lazım dedi.. ii dedim.. gruştuğumuzde sordum.. 2 kelimeyle geciştir.. dunde tartıştık.. uyudum bn gece msjlar atmış "" hastayım bn.. şizorfeni.. icimde 3kişi var.. biri sen.. biri ben.. diğeri sewdiğin ben.."" yani bn napcagımı bilmiyorum.. seviyorum ama mantıgımı kullanmam lazım.. mantıgımı kullanırım.. ama bu hastalık onun sucu ve tercihi değildiki.. ona sırtımı donmem vicdanımı rahatlatmaz...