Kanal Adi : Satış Sonrası
Kanal Kategorisi : Satış Sonrası
Kanal Dili : Turkce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Kasım 2014
Abone Sayisi : 2.368 Abone - Gunluk Minumum +40 Abone
izlenim Sayisi : 240.691 Goruntuleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşen, Topluluk, Dunya Engeli, ihtar vs hicbiri yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 9$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 2000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda farklı gunlerde atılmış toplam 13 video bulunmaktadır. Kanal 22 Aralıkta Quiz partnere bağlanmıştır. İzlenim ve aboneler organiktir. Kanala her gun minumum +40 abone gelmektedir. 5 dakika sonrasını kimse bilemezken kanala garanti verilmesini de kimse beklemesin. Kanalı aldığınızda kalitesini kesinlikle hissedersiniz. Kanal son derece Profesyonel bir şekilde hazırlanmış olup, kanal tasarımına 50$ odenmiştir. Pazarlık yoktur Youtube'da da rakibiniz yoktur, tek rakibiniz kendinizsiniz. Kanala Şubat ayında video atılmamıştır. En son video 30 Ocak'ta atılmıştır. Kanal Google ve Youtube aramalarında ilk sayfada cıkar hatta ilk 3'de.. Geleceği kesinlikle cok parlak bir kanaldır, daha farklı projeler icinde olduğumdan satılığa cıkartılmıştır.

Haftasonuna kadar satış aktif olacaktır o zamana kadar satılmazsa arkadaşımın 1 aylık Apple iPhone 6 Plus 16 GB la takas edilecektir.Oncelikli hedefim satmak gercekten ilgilenemiyorum. Satış sonrası istenildiği takdirde telefondan destekte verilebilir. Bunu neden soyluyorum kanalın iceriği cok geniş, alan olursa ister benim gibi calışır aylık minumum 250$ kazanır ister vereceğim bilgilerle daha geniş caplı calışarak daha fazla kazanc sağlayabilir. Herkese iyi kazanclar diliyorum.

22 Aralık 14 Şubat Kazancı 492$ / 54 = 9,11$