Hanımlar selam. Direkt konuya geciyorum.
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk kendisinin bir arkadaşı var yakın zamanda evlenmeyi planlıyor ve benim erkek arkadaşım da hic desteklemiyor neredeyse kusme noktasındalar.
ben de erkek arkadaşımı haksız bulduğum icin eleştiriyorum neymiş hayatı yaşamadan evleniyormuş kızı tanımamış daha falan filan. Bana gore arkadaşının mutluluğu ile mutlu olması gerekiyor. Bunu dedim bana diyor ki sen de mi boyle vasıfsız hayaller kuruyorsun benim evlenmeye niyetim yok filan saydırdı bana. Tabiki insanın kendi yuvası olması cok guzel bir şey niye vasıfsız olayım dedim. İnanın anlamıyorum. Sonra biz vasıflı bir ciftiz evlenmiyoruz ya sana gore farklı ve vasıflı ne yapıyoruz dedim sen ilişkiye mi camur atıyosun ayrıl o zaman evlenicek birini bul filan yapıyor inanın cok uzuldum. Evlilik meraklısı da değilim daha yaşım genc. Bu kadar okuz konuşmasına gerek var mıydı bu neydi şimdi ? Ben yanlış anlaşılacak bir şey demedim cunku. Bana birkac kere daha vasıfsız vs demişliği var ama niye der ki bunu insan. Kendisinden dazla kitap okur film izlerim mesleğimi kucumseyemez meslektaşız zaten. İnanın canım sıkıldı. Ne yapayım