Merhaba kadınlar kulubu uyeleri uzun zamandır canımı sıkan bi durumu anlatmak istiyorum bundan 3 ay once evimizin onunde bi sokak kopeğine carptılar ve iki ayağı kırıldı eşim veteriner ama ilcemizdeki şartlar el vermedi ve ameliyat olması icin buyukşehire gondermemiz gerekti bi veteriner abiyle daha anlaştık ve yardım kampanyası baslattik cunku iki bacagina platin takilacakti ve 2 bini gozden cikarmamiz lazimdi bende yakin cevremdeki kisilere haliyle mesaj attim destek olmalari icin liseden beri yakin dostum olan iki arkadasima durumu anlattım ve gonlunuzden ne koparsa verseniz olurmu dedim ama bi anda bana yuklenmeye başladılar "bizim kendi borcumuz harcımız var kopek icin para toplandığını ilk defa sende duyduk zenginler versin biz niye veriyoruz "gibi tepkiler verdiler ben dedimki 10 lira bile olsa yardımdır 10 kişi verir 100 olur neyden kotu dedim onemli olanın niyet olduğunu soyledim ama yine aynı tepkileri aldım ve bi daha da mesaj atmadım sonra biz zar zor parayı topladık ameliyat oldu kopek ve bi ay bakıma ihtiyacı oldu kendimiz sahiplendik tabi zorbi surecti dikisleri patladı tekrar diktik malum sokak kopeği her yeri keneydi keneleri ayıkladık falan cok zor bir ay gecirdik cunku cok acı cekti hayvancagiz ve bu surecte beni arayıp bi halhatır bile sormadılar ustunden doğum gunum gecti bi mesaj bile atmadılar ki biz birbirimizin doğum gunlerinde bunca senedir hic aksatmadan kutlardık şimdi arkamdan evine davet etmiyo bizi derler mis bundan bi kac ay once bizim burdada vakalar arttı ve zaten birbirimize gidip gelmeyi coktan kesmiştik şu durumdada kimseyi davet edemem zaten evime uydurdukları bahane bu galiba cok cıkmazdayım ve uzuluyorum acıkası bunca zaman yediğimiz ictiğimiz ayrı gecmedi bu şekilde davranmaları beni cok kırdı şu an ne ben yazıyorum ne onlar yazıyor napcam bilmiyorum bi mesaj yazsalar mesafeli mı davransam yada hic yazmayıp muhattap olmayıp biraksammi bilemedim duşuncelerinizi yazarsanız cok mutlu olurum kusura bakmayın biraz uzun olmuş olabilir .