Slm kızlar direk konuya gelmek istiyorum boyle daha iyi olur...

Ben 6 yıllık evliyim 2 tanede kızım var .
Bu sene ehliyete yazıldım sonunda surekli ertelenen bi durumdu ...

Temmuz başında yazıldım bilenler bilir şifre veriliyor evde tlf calışılıyor sınava bende yapabileceğimi duşunuyorum .

Dun eşim işten yolda gelirken bi soru sordu

"80'le giden arabanın fren mesafesi kactır?

Bilemedim cunku cozduğum calıştığım sorular icinde yoktu. Megerki formulu varmış. Geldi kağıt kalem istedi verdim formulu matematiksel olarak gosterdi benim matamatigimde sıfır ortaokul mezunuyum 2008 den beri aslında okul zamanında da pek algılayamazdım ingilizce, turkce iyiydi diğer dersler normal bu ders hep sıfırdı.

Eşim sordu ben bilemedim beni video cekti tekrar sordu yanlış soyledim
"Bakın bu formul boyleymis" dedi .

Ama anlattığında nasıl bağırıyor gosteriyor neye uğradığımı şaşırdım.

Eğer o videoyu her hangi birine gondereceği taktirdr kesinlikle onunla muhatap olmayacagimi konusmayacagimi ve yemin ettiğimi soyledim yaptığının yanlış olduğunu soyledim kalktım gittim ..

Bana bir cocuk bile bilir bunu dedi sen Aptalsin ehliyeti alamayacaksın şimdi net belli oldu 3 kez sınava girersen 3 de sana deli testi yaparlar dedi ..dunden konuşmuyorum zaten aramız limoniydi bu yine acı pulbiber oldu uzerine....

Inanın kizlar calışıyorum bence iyide yapıyorum ama neden boyle olumsuz ben oyle aptal bi insanda değilim arkadaşlarım cevrem sen cok akıllı bi kadınsın yaparsin diyorlar ama en yakınım olumsuz..