evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve donmesini istediğim insan dondu. ben ona karşı cok kızgın olsamda bişey soylemedim. pişman olmamak icin ama bugun ona cok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz donemde surekli wtspta cervrimiciydi ve ben bu duruma cok uzuluyordum. ama hep oyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugun sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep cevrimici goruyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi gercekten cok ama cok uzuldum. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu duşunurken (( dicek soz bulamıyorum. o kadar uzuluyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den gece kalmasın diye hadi sen uyu diye duşunup wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gercekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hicbir anlamı yok gozumde. hala o yaşadığım acı gunleri malesef unutamıyorum.
gercekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip icim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi goze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada uzdu. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu acıkca itiraf etmesi beni gercekten cok uzdu bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye duşundum. gercekten şuan heryerden engelleyip bir daha yuzunu gormek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum

aldatma olmuyor diyen arkadaşlar icin duzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz cok yakın. her akşam iş donuşu arabasını evin onunde gorurum. yani boyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu donemde arabasını da gece gec saatlere kadar gormediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye cıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz duşunun. takipte ne boyuta gelmişim yani bu kızla gece yarısına kadar da birlikteydi. bu detayı konuyu acarken atlamışım.