Merhabalar
Uzun sureli ilişkimde aldatıldığımı oğrendim.Acıkcası bir iki aydır şuphedeydim.Ve eski sevgilim de az yazmaya bazen de soğuk davranmaya başlamıştı.Son zamanlarda daha da sıklaştı ve artık aldatıldığımdan emindim.Sadece yuz yuze goruşmek icin gunlerin gecmesini bekliyordum.Sık goruşemiyorduk cunku.Son zamanlarda tartışmıştık tamam deyip zamaba bırakmıştık.İki hafta kadar once yazdım.Bana dedi ki ben seni oyalamadım zaten senin zorunla geldik bu noktaya zaten soyleyecektim vs vs.Kendimi uzerim zarar veririm diye bir turlu ayrılık mesajı da yazamamış.Boylece kendinden soğutmaya calışmış.Her neyse..Nasıl boyle yapabildin nasıl bir miden var yazıklar olsun emeklerime vs vs en sonunda sana sahte mutluluklar hadi bak işine dedim.Ama ona daha ağır şeyler soylemediğim icin şimdi pişmanlık duyuyorum.Konuşma anında aklıma gelmedi sanırım kendimi anlatırken olayı algılamya calışırken.Atıyorum karaktersiz ahlaksız pislik bunları da demek isterdim icime sacma bi dert edndim.İki hafta oldu.Şimdi mesajda yazsam mı nasıl kurtulabilirim bu duşunceden?Gun gectikce daha iyi hissediyorum bu sefer de bubu taktım kafaya