Kotu bi surecden geciyorum covid 19 oldum ve ağır gecirdim yeni yeni duzeliyorum daha once bi konu yuzunden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kac gun once hastalığımı yogun gecirdigim gun haftasonu kısıtlamasını girdigi gun sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan goruyorum kavga ettik ozurler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını soyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını cıkardım beni kaybettiğini soyledim bana yalan soylemediğini sorsaydım olduklarını soyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini soyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile sacmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak cok zor sosyal medyamdan bile cıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması cok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..