Merhaba herkese sağlıklı gunler diliyorum.4,5 yıldır suren bir ilişkim var yaşımız 22. gayet sakin ilerleyen mutlu bir ilişkiydi yani arada ufak tefek tartışmalarımız olsa da 2-3 saat bile surmeden barışırdık.Gecen hafta sevgilim instagramda bir fotoğraf paylaştı ve ben yorumlara kapatmasını istediğimi soyledim cunku ne zaman fotoğraf paylaşsa butun kadın akrabaları yakışıklım, kuzum, seni cok ozledim gibi yorumlar yapıyor.Ben de bu yuzden yorumlara kapatmasını istedim ve o da kapatmadı.Neden kapatmadın dediğimde şaka yapıyorsun sandım dedi.Ben de kırıldığımı ilk kez bir şey istediğimi yapmadığını soyledim o da foroğrafı silmiş ben boyle diyince.
Her neyse bu fotoğrafı dun tekrar yukleyeceğini soyledi ben de tamam dedim yukledi ve yorumlar yağmaya başladı tabi.(size ekran resmi olarak yukleyeceğim.)Her neyse 2.yorumu yapan kişinin ismi de tuhaf bir şey ad soyad yok,yazdığı şey beni aşırı gerdi ben bile sevgilimin fotoğrafına boyle bir yorum yapamazken onun yaptığı yorum aşırı sinirimi bozdu ve kim bu kadın dedim annemin dayısının kızı dedi akrabam ne var bunda dedi.Ben de boyle şeylerden hoşlanmadığımı artık bu konudan sıkıldığımı soyledim.Tuhaflık sen de 40 yaşında kadın nolcak felan diye geciştirdi.Ben de ayrılmak istediğimi soyledim cunku bıktım artık kızlar ailenin butun kadınları resmen sevgilime aşık.Her fotoğrafına kalpli yorum yapılır mı?
Şimdi sizden fikir istiyorum sizce bu yorum normal mi ben mi abartıyorum? Bana benzediğini daha once soylemiş miydim? Yazmış ve fotoğrafın bu yorum yapılabilecek bir şeyi yok dumduz bir fotoğraf.
Ozellikle baktım her fotoğrafında en az 10 tane kadın paşam kuzum canım ozledim gibi şeyler yazmış.
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler