arkadaşlar mrb bu konu uzerine bir kac defa konu acmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gun once eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi ozlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak icin konuşmuşlar şoyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski duzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime gecmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime gecmemem gerektiğini,en az bir sene gecmesi gerektiği,konuların cok taze olduğunu soyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,cok kotu uzgun oluyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime gecmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda cok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime gecmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu soylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lutfen rica ediyorum.boyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar