Merhaba kızlar benim zaten kaynanamla aram iyi değil yani bi kac olaylar yaşandı ama ben eşimin hatrına yinede gidiyorum yanına her neyse..
Kaynanamın şu huyu beni cok rahatsız ediyor hemde cok inanın soğuyorum sinir oluyorum eşime karşı olsun bazende bana. Misal eşime cok karışır bişey alınca bi kiyafet filan niye bu beden aldın daha buyuk alsaydın der sacına karışır kiyafetine ayakabısına herşeyine karışır ve bu durum beni cileden cıkarıyor her gittiğimizde bi laf yapıyor dun misal forma filan aldık eşofman takımı filan niye boyle aldın niye daha buyuk almadın falan filan
afedersiniz kocamı babası gibi giydirmeye calışır gibi o daha 25 yaşında genc biri tabiki slim fit giyiniyor ama eşim boyle tarzları benden sonra giymeye başladı ona boyle yakıştırdımı soylediğimden beri ama sanki kaynanam benim ona karışmamı filan istemiyormuş gibi o benim kocam sonucta guzel giyinmesini isterim. Sakal uzatıyor sakalına sacına karişir o ne o sakal kes der o sac ne cok uzun kes der oysa maşallah eşimin saclar baya gur ve cok uzun sac cok guzel yakışıyor kendide beğeniyor yani ama heleki benim yanımda soylenmesi beni cok gıcık ediyor soylensin barı benim yanımda yapmasın. Hatta soyleniyor niye sen bunu boyle giydiriyon niye uzatırıyon sacını filan diye anlatamam size. Yani bi cok konudada boyle sadece dun yaşananları anlattım birde benim sacıma karıştı cok uzun kestirsene kotu duruyo filan gibi laf yaptı bende oğlun boyle seviyo bende boyle seviyorum dedim. Her konuda boyle ev zevkim olsun bişey alacağım zaman filan ilaki onun istediği olacakmış gibi hareket ediyor yuzune vurucam bi gun olmicak ZEVKİMİZE TARZIMIZA KARIŞMA diyesim var.