herkese yakşamlar arkadaşlar.26 yaşında 6 senelik evli bir bayanım.
gecen sene 8.5 aylık bebeğimi kaybettim.karnımda oldu kızım.ve onu kaybettikten sonra inanılmaz derecede kendimi saldım.hicbirşey yapmak gelmiyor icimden.
168 boyunda 110 kiloyum.ve bir turlu diyet ve sağlıklı beslenmeye başlayamadım.sonra sonra derken o sonraların sonu hic gelmedi.ve ben gun gectikce daha da şişman.
diyetisyene gittim cok şukur bir sıkıntı yok herşey benim elimdeymiş.ama hicbir şey yapamıyorum.surekli diyet konuları okumaktan,instagram da diyet hesapları takip etmekten gına geldi.
bu bayram ustume giyecek hicbirşey bulamadım.ustune ustluk annem 20 25 kilo verdi ve sanki nispet yapar gibi surekli fotoğraf cekilmeler,bol gelen kıyafetleri bana vermeler.utanıyorum ama yine birşey yapmıyorum.kilo yuzunden yaşama sevincimi kaybettim sanki.
lutfen arkadaşlar bana bir yol gosterin.benim durumumda olupta duzelen var mı.kilo almamın tek sebebi kola,cikolata,cips,kek,dışardan yemek yemek,hazır gıda.
boyle kilolu olunca insan kendine bakmak da istemiyor sonuc olarak benim gibi bakımsız ve kendini salmış oluyor.okuyan arkadaşlar şimdiden teşekkurler...