Kızlar hepinize oncelikle iyi bayramlar.
Cok da sıkmadan uzatmadan yazmak istiyorum.
Biz evleneli bikac sene oluyor. Evlendiğimizden beri eşimin ailesi maddi olarak bizden beklentide surekli. Eşim de az cok elinden geleni yaptı. Ortak odediğimiz bi kredi vardı onlarla eşimin cektiği. Bizim kredi odememiz bitti ve onların odemesi gereken miktara onlar devam ediyor bikac aydır. Surekli bi gelirleri olmadığı icin bi yerde tıkandılar (kredi cekmeden once taa 4 yıl once, eşim odeyemedikleri takdirde odemeyeceğini belirterek onlardan sozlu onay aldı. Odeyeceklerini soylediler)
Neyse bu krediyi son zamanlarda bize iteklemeye calıştılar ve eşimin ailesiyle araları bozuldu. Bugune kadar ben hicbi kuskunluklerine karışmadım. Ama bu sefer ben de biraz kendimi cektim. Cunku evimde zerre huzur kalmadı.
Bikac aydır eşimle beraber ben de tavır koydum. Ama daha benim tavır koyup koymadığımın bile anlaşılmacağı bi zaman icinde butun gorumcekler beni whatsapp durumuna kadar engellemişler. (Hic biriyle zerre diyaloğum olmadı) Bu demek oluyo ki anneleri onlarla beni cekiştirdi. Yoksa vahiy gelmedi heralde durun hep beraber engelleyelim diye. Bu da beni iyice soğuttu.
Ben kayınvalide beni aramadan asla aramayı duşunnuyorum. Ki iki bayramdır da eşime sen ara istersen ama ben konuşmayacağım diyorum. Gorumcelerle zaten arasalar dahi goruşmeyeceğim. Haklı değil miyim?
Ben ozellikle eş ailesi (zorunlu bağ) ile asgari iletişim de olsa saygı cercevesinde bi ilişki yurutmeyi denedim. Bi yere kadar da oldu ama işte. Gelinsin işte bi şekilde ucundan sokulursun işlere