Merhaba kızlar ben 7 senelik evliyim bebeğim yok cunku ben istemiyorum eşim son 2 yıldır bu konuda cok ısrarlı ama ben yine de emin olamıyorum eşim ev işlerinde bana yardım etmez ben de cok fazla ev işi yapmayı sevmediğimden ve canım isteyince yaptığımdan dolayı bunu cok sorun etmiyorum. Ama cocuk olduğunda tek başıma kalırsam kendime zaman ayıramam diye cekiniyorum acıkcası.
Asıl mesele eşimin bana cocuk gibi kusmesi olur olmadık haklı ya da haksız sebeplerden kustuğumuzde eşim barışmaya gelmez odaları ve yatakları ayırır seninle konuşmak istemiyorum, kes , defol gibi soylemleri olur sakinleşip barıştığımızda benim onu zorladığımı damarına bastığımı onu delirtip sonra kenara cekildiğimi soyler. Aramız iyiyken benden asla ayrılamayacağını soyler beni cok sevdiğini de belli eder ama ne zaman kus olsak sanki her an boşanmaya hazır her şeyi bir kalemde silebilecek gibi tavırlar sergiler. Ben de eşimi kaybetmekten korktuğumdan bu kuslukleri uzun tutmamak icin ilk adımı hep ben atarım. Boyle olunca bana kusmek onun icin keyifli bir hal almaya başladı. Birde kus olduğumuz zamanlarda yemek yapmadığım icin kendimi suclu hissediyorum her gecen gun bu yuzden bana kızgınlığı bu yuzden de artıyormuş gibi geliyor. Sizce beklemeliyim cunku ben gitmezsem 1 hafta kadar kus kalmışlığımız var...
Bugunku kusme sebebimiz benden 200 lira eft istedi akşam cekip getireceğim sana diye akşam geldiğinde parayı cekmemiş bende para nerde diye sordum direk bağırmaya başladı.(Birkac gundur bana 5 bin kadar para verdi yatırım yapmam icin zaten verdiği parayı da harcamıyorum ikimiz icin birikim yapıyorum kenarda param olmasını severim o da parayı tutamadığını bildiğinden bana verdi. Ben de calışıyorum bu arada ) Goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.