Kizlar cok bunaldim artik yanardag gibi herseye patliyorum. Uzun zamandir mutlu degilim. Esim tarafindan elestirilmekten azarlanmaktan usandim. Tamam calisiyor eve para getiriyor ama bundan baska hicbir yarari yok bana. Evde zinhar birseyi alip yerine kaldirmiyor. Iki cocukla buztun gun ugrasiyorum yinede bir yukude kadinin elinden alayim demiyor. Cocuklarim cok bana bagimli gece gunduz etegime yapisirlar. Hicbirseye yetisemiyorum. Sabah topladigim ev aksama bomba patlamie hale geliyor. Bunlar benim icin dert degil ama butun gun ugrasip didinmeme ragmen esimin yerinden kimildamadan surekli beni elestirmesi.

Misal dun alisveris yapiyoruz, et reyonunda durmus sohbet ediyor havadan sudan. Cocuklar da yaramaz oglum bir yasinda oglum ne bulsa aliyor reyondan. Durdugu yere bana ogluna baksana esyalari aliyor, kizina bak disari kaciyor. Cocuklar nerde nasil bakiyorsun diye elestiri yapiyor. Elestirisinide tatli dille yapmiyor. Ne yapsam yetersizim hep elestirecek birsey buluyor. Ailece bir evin etrafinda bile yuruyemiyoruz kavga cikmadan. Kendisinede diyorum bana durdugum yerde elestiri yapacagina kendin yapsana diye ama insan gibi tartismakta mumkun degil. Kes sesini kapa ceneni gibi seyler soyluyor. Ben yillardir bu davranislara maruz kaliyorum. Ne Hamileyken alttan aldi beni be lohusayken. Hep beni bastirmaya calisti. Sen boyle boyle yapiyorsun diye konusmaya calisinca inkar ediyor kesinlikle. Ote yandan arada bir guzel sey soyleyen sacimi oksayan biri olsa neyse diyecegim. Oda yok. Sakinlesince zorla baristirmaya calisiyor. Ne bileyim zorla sariliyor zorla elimi tutuyor. Hayir diyorum ya barismak istemiyorum cunki gecesine barisiyorum sabahina ayni davranislari sergiliyor. Problemi cozmeden barismanin hicbir manasi yok ama Problemi kabul etmedigi icin cozumede gidemiyoruz. O Problemin tamamen benim soz dinlememde oldugunu iddia ediyor. Zerre kadar sevgim saygim kalmadi artik bu adama

Isin kotusu bu Psikolik baskiyi daha 3 yasindaki Kizimada yapiyor artik. Surekli kizima Stres yapiyoruz elestiriyor azarliyor tipki bana yaptigi gibi. Sanirsin kendisinin cok bir islevi var. Tek islevi etrafa negativ enerji yaymak.

Cocuklarimizin yaninda cok kavgalarimiz oldu. Cok ayrilmak istemem ama hep vazgectim. Annemler 500km uzakta ayrilirsam oraya giderim ama cocuklarimi babasiz birakmaya kiyamiyorum. Bosver diyorum kendi kendime cocuklarin icin katlan onlar uzulecegine sen uzul. Ama bu Adam butun enerjimi tuketiyor. Cocuklarima harciyacak ne enerji kaliyor ne sabir.

Obur yandan diyorum bu kavgalara surekli sahit oluyorlar sanki boylesi cok mu daha iyi. Geri de diyorum zaten bu 2. Evliligin ilkinden kumardan dolayi ayrilmistim. Sanki 3. Su daha mi iyi olacak. Cocuklarina uvey Anne uvey babami getireceksin.

Duygularim darmadagin nolur hicdegilse sizinle dertleseyim.