İyi akşamlar, hanımlar!
Onceden şunu soylemek istiyorum. Turk değilim, Turkcem kesinlikle mukemmel değil (bu arada Turkcemi duzeltmek ve geliştirmek isterim, bu konuda yardım eden varsa cok sevinirim) ve yazarken hatayı yapabilirim, belki de sozlerim size kaba gelir, o yuzden ilk once sizden ozur dileğiyle başlıyorum

11 yıl once tatil yaptığım otelde turk adamla tanıştım, birbirimizi beğendik ve zaman gecince evlendik. Memleketimde yaşadık, ondan dolayı benim fazla bilgilerim yok- turk erkekler nasıl, konuşurken neleri kasteder v.s. Aynı zamanda başka bir turk adamla arkadaş olduk. Burası onemli, gercekten arkadaşlık, başka bir şey yoktu. Tabi ki evlenirken hepsi iletişimi kestim, FB den sildim, telefon numarasını blok ettim. Sonra kocamla boşandık ve o Turkiye ye dondu. Ben de ablamla tatile gittim ve bu eski arkadaşımla karşılaştım. Ne tesaduf dersiniz...Biraz zaman gecirik, yemek yedik, dolaştık. İlişki kurmak icin adam niyeti gostermemiş, sımsıkı sarıldı beni, yanaklarımdan bir kac opucuk bu kadar. Ben giderken gelmedi bile vedalaşmaya, sesli msj gonderdi. Dedi ki seni seviyorum, benim icin cok ozel bir insansın falan.
Şimdi mesajlaşıyoruz, telefonla konuşuyoruz ama her gun değil, bazen 5-6 gun hic sesi cıkmıyor, ben de yazamıyorum tabii. 10-14 gun once konuşurken hastalandığını soyledi, ben de sordum ne oldu diye ve cevabı beni şaşırttı. Dedi ki cok masturbasyon yaptığı icin iltihap oldu, doktor antibiyotik verdi. Boyle acık konuşmasını hic beklemiyordum ve konuyu şakaya cevirmeye calıştım. Dedim ki evlenmen lazim. Ve o dedi, hadi evlenelim. Yine de şaka gibi konşmaya başladım ve sordum tmm ne zaman evleniyoruz? Yakında dedi, yanına gelmeyi duşunuyorum dedi, konuşacağız bunları. Şİmdi beni merak ettiren şey şu oluyor: normal mı o kadar az tanıyan insanla evlenmek, normal mı bana gecmişimi sormamak (neden kayboldum, neredeydim bu 10 yıl), normal mı her gun yazmamak? Kafam cok karışık.
Yorumlarınızı beklerim. Teşekkurler