Dert mi, değil mi emin değilim.
Ama paylasmam lazım bunu.
Sadece bir kac arkadaşımın bildiği gizli sigara icme bagimliligim var/vardı. Hayatım cok hızlı akıyor ve arada bir sigarayla o hızlı hayata dur diyordum. Ama sigaranın beni yavaş yavaş oldurmesine izin vermek istemedim daha fazla. Pazar gununden beri bıraktım.
Zaten bir gun (muhtemelen bir hastalık yasadigimda) bırakacaktım, neden şimdi hazır saglikliyken bırakmayayim dedim.
Hic bir sıkıntı yaşamadım aslına bakarsanız. Hatta sabahları temiz bir nefesle uyanmak harika bir duygu, ayrıca paketi biri gorecek derdim de yok ama ara aara felaket bir icme isteği geliyor. 'Bir tane ya' diyorum 'bir şey olmaz.' zor tutuyorum kendimi.
Bu isteme durumu 10-15 dk kadar surebiliyor. Ama icmedigim icin cok mutlu oluyorum.
merak ettigim, ve birazda dert ettiğim şey, cevremde sigara kullanan yada bırakmış olan tek kişi bile yok. Beni nasıl bir yol bekliyor. Cok canınız cektiğinde ne yapıyorsunuz? Kilo almaktan korkuyorum hatta kilo vermem lazim, sigarayi bırakmışken bu mumkun mu?
kusura bakmayın biraz uzamış. Ama bu konuda cok yalnızım.
tesekkurler
Ekleme: ara ara da ruyamda ictiğimi goruyorum ve ruyamda bak işte basaramadin diyerek kendime kızıyorum. Bu da normal mi )
Ayrıca cok afedersiniz de kabızlık yasadiniz mi?