Sevgilimin ofke kontrolsuzluğu var bana şifdet uygulamadı hic bir zaman ama kufur etme, eşyaları yıkma, onlara vurma,şeklinde bir anda geliyor ofkesi... 3 yıllık tanıdığım surecte 3-4 kere şahit oldum cok uzuluyor sonrasında pişmanlık yaşıyor ozurler diliyor sanki o an o değil gibi... Ayrılık surecleri de gecirdik uzun bir ayrılık sonrası tekrar deniyorduk o kadar seviyor ki beni normal zamanı gorseniz anlatılması mumkun değil. Psikoloğa gitmeye başladı 2-3 seans oldu henuz ama iki gun once ustelik kendi hatası yuzunden kendi bu yaptığını kendine yakıştıramamış o an ve yakıp yıktı her şeyi kufurler etti o an beni sucluyordu ama 1 saat sonra aşırı pişman olan bir adam vardı kapıda neler yazmıştı beni affedebilecek misin diye ama ben de bitmiştim dunyam başıma yıkılmıştı artık uzulmekten ağlamaktan kahroluyorum onu bırakmak istemiyorum.Onun ne kadar sevdiğini biliyorum ama dun yaşadığım cok kotu bir travma yarattı ustumde cok uzuluyorum bu gun yakıp yıktığı her şeyi tamir etmek icin geleceğini soyledi Affetmen beni mucize ben bile kendimi affedemiyorum diyor o hayatımdan gitsin istemiyorum hic ama bu yaşadıklarım da beni mahvediyor... Asıl mucize keşke o canavarı icinden alsalar