Merhaba,
16 yıllık evliyim...Eşimin ailesiyle bir turlu sıcak bir ilişki kuramadım.Yani aslında oyle bir tartışmamız yok..Bir araya geldiğimizde kendi aralarında muhabbet ederler nasıl diyeyim sanki ben dışarda kalıyorum... Konuştukları konular benimle alakası hic yok hep dinleyici oluyorum yani. Eltilerim calışmıyor ben calışan bir bayanım..Cok farklı yapılardayız.. Ama ben surekli onlarla iletişim halinde olalım sonucta eşimin ailesi diye hep mutlu gorundum yanlarında...
artık belli bir yaştan sonra icimde bişeyler" yeter "diyor... "Seni bu insanlar ne yapsan iclerine almıyorlar seni benimsemiyorlar "diyorum...Şoyle soyliyim bir şey soylenmesi gerekiyorsa bize eşimi arayıp konuşurlar.Beni arayan olmaz...Bize geleceklerse falan hep eşimi ararlar..Onlara gore de ben hic aramıyormuşum onları...Kızkardeşim evlendi ( 1 tane kardeşim var.) Benim ailem dediğim eşimin ailesi gelmedi kına gecesine....Bebek mevludu yaptım 2 eltimden biri geldi biri gelmedi.. Gorumcem unutmuş.... Bunun gibi bir cok şey var.... Bunlara rağmen ben hicbişey yokmuş gibi yuzlerine vurmadan iletişime devam ettim...Şimdi cok yoruldum artık bunu hissediyorum...
Ustune ustluk akşam eşimle bu yuzden kavga ettik....O hep benim tarafımda dururdu.. Bana "boşver sen onları naparsa yapsınlar "derdi hep.
akşam kalktı sende de sorun var aslında... Neden senin hic samimi arkadaşın yok ? dedi. Halbuki işyerindeki arkadaşlarımla hicbir sorunum yok gayet iyiyimdir. istikrarlı bir şekilde 19 yıldır calışıyorum.
Eşime gore daha ağırbaşlı yerinde konuşan biriyim... O daha gırgır şamatadır... Mesela oturur akşamları surekli arkadaşlarını arar muhabbet eder.. Benim oyle bir vaktim yok zaten.. Seni kimse aramıyor diyor bana...
o kadar gidip geldiğimiz arkadaşlarımız var. Onların eşi seni neden aramıyor sende bir sıkıntı var demeye başladı

o kadar sıkıldım ki artık...psikolojim bozuluyor... Gercekten sorun bende mi acaba...ben mi soğuk nevaleyim acaba? aslında gittiğimiz yerlerde hic yabancı gibi oturmam giderim hemen mutfağa falan yardım ederim. Elim boş gitmem bişeyler yaparım veya alırım.. Misafiri severim..Şu pandemiden once sık sık misafirimiz gelirdi...Ama neden ilişki kuramıyorum acaba eşimin dediği gibi ben mi sorunluyum?
cok uzun yazdım biliyorum ama aslında bilmiyorum tam olarak anlatabildim mi ne demek istediğimi ?