Yaklaşık 10 yılı aşkın bir suredir ehliyete sahibim.Arac deneyimi olarak manuel aracta bir sure oğreneyim diye eşim gostermişti ama bana kızması falan soğutmuştu aractan, aslında bunlar birer bahaneydi arabalara ilgim yoktur.Ehliyeti de sırf olsun diye almıştım.Trafikte baya paniktim. Aslında hic arabanın yokluğunu cekmedim . eşim hangi saat nereye istesem goturur o yuzden hic bir zaman keşke benimde olsa dememiştim. Ta ki 1 ay oncesine kadar bir arkadaşımdan etkilendim otomatik arac kullanıyordu. Aslında bende mi alsam dedim . Ve biranda ilgi duymaya başladım. Hemen bir arac aldım. Bu surec cok hızlı gelişti. Artık otomatik bir aracım var

Oncelikle ders almakla işe başladım . Cunku eşim iyi bir gosterici değil. 1 kez yaklaşık 2 saatlik ders aldım. Tam şehrin ortasında bıraktı beni. Cokta iyi oldu direksiyon hakimiyetini falan guzelce oğrendim. Bu surede yasaklar geldiğinden dolayı benim ozel ders olayı baya sıkıntıya duştu 2. yi bir planlayamadık. Ben calışıyorum hocamda kurs hocası o yuzden bir duzen sağlayamadık . Ama bu zamanda boş durmuyorum her sabah eşim yanımda işime gidip geliyorum bugun 4. gun iş yerimde cok işlek bir caddede hata yaptıkca geriliyorum korkuyorum acaba oğrenemeyecek miyim diye sonra diyorum hic arabayı bilmeyen bir insansın 4. gunundesin bu kadar ilerlemen bile buyuk başarı. Eskisi gibi trafikten araclardan korkmuyorum. Arabaya hakimim ama bazen kotu hissediyorum yani hata yapınca zamanla oturur mu sizlerin ilk oğrenme denemeleri nasıldı sizce ne kadar surede daha iyi olabilirim ? Ders işine devam edeceğim zaten cok verimli oldu bana sadece uygun zamanı bulmamız gerekiyor .Sanırım sabırsız bir insanım . Cevremde de herkes duydu . Ya oğrenemezsem diye heyecan yaptım. Aa bak otomatiği bile suremedi sesleri kulaklarımda