Kendimle alakalı bir konuyu sizlere sormak istedim. Bu konuyu bir psikolog ile mutlaka konuşacağım ama sizlerin de goruşunuzu merak ediyorum.
Ben 24 yaşındayım. İlk sevgilime karşı daha sıcakkanlı biriydim onunla gezerdim, dolaşırdım, cafede otururdum hic onunla ilgili soğukluk hissetmiyordum ayrıldığım zaman da o ayrılmak istemiyordu. Ondan bir kotuluk ya da saygısızlık gormedim ama lisede sacma sapan bir nedenden ayrılmıştım. Ondan sonra hayatıma giren hoşlandığım erkeklere hep aylarca yuz yuze cok soğuk davrandım ama telefonda ilgili konuştum. Bunu hem lisede hem universite de yaptım. Lisede ve universitede sınıfta beraber oturup gezdiğim erkeklerde oldu ama onlara arkadaş gozuyle baktığım icin soğuk davranmadım hic.
Garip bir şekilde hoşlandıklarıma yuz yuze cok soğuk davrandım ama telefonda ilgili konuştum, bu durum hep aylarca surdu ve onlarda bana boyle davranmama rağmen bu surecte cok ilgili davrandılar, sonra bende cok ilgi gorduğum icin sevildiğimi duşunup, bende seviyorum diye duşunup sevdiğimi soyledim ama soylediğim zaman beni istemediler ve benimle yıllarca konuşmaya devam edip ilgi gosterdiler ama hep başkalarıyla sevgili oldular, bir kotuluğum olmamasına rağmen sonraki zamanlarda beni aşağılayan sozler soylediler, dedikodumu yaptılar ve hicbir zaman benimle sevgili olmadılar ve cinsellik istediler ve ben cinselliği kabul etmedim, onlarla ilgili olmayan normal evlilik ile ilgili duşuncelerimle resmen dalga gectiler ve iletişimi kestim. Artık bu kişilerle asla işim olmaz. Ben hayatıma yeni biri girsin istiyorum, yeni birisini sevmek istiyorum, ama bendeki bu soğuk davranma huyum yanlış mı sizce? İnsanlara hemen guvenemiyorum artık ozellikle aşk anlamında, gercekten seven insan soğuk davranmama rağmen sevdiğimi soylediğim zaman yine de sevmez mi? Kendimi de sorguluyorum acaba onlarla dalga gecmiş gibi mi gorundum diye ama bunu bilerek yapmıyorum sanki bişey beni geri cekiyordu onlardan,ve sonra cok uzuluyordum neden boyle davrandım diye, yeni birisiyle tanışınca da boyle olacam galiba ama aynı şeyleri yaşayıp saygısızlık gormek istemiyorum. Yeni birisiyle gercekten mutlu olmak istiyorum. Benimle ilgili duşunceniz nedir? Soğuk davranıyorum diye bu muameleyi hak ediyor muyum sizce? Kotu olan ben miyim?
Okuduğunuz icin ve goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.