Kızlar oncelikle kendimden bahsetmem gerektiğini duşunuyorum. 46 yaşındayım bir kamu kurumunda calışıyorum. Boşanalı 9 yıl oldu. Hareketli bir hayatım olduğu soylenemez, evden işe işten eve. Eve gelince zaten iş temposundan ve cocuklarla ilgilenmekten dermanım kalmıyor.

Son 5 yıl icerisinde ciddi ilişkilerim oldu bunlardan sadece birisine aşık olduğumu ve gercekten sevdiğimi “ondan ayrıldıktan sonra” anladım. Benden yaşca epey kucuktu cıtırdı işte

Gecen sene bu vakitlerde calıştığım yere kredi kartı satışı yapmak uzere gelen bir beyle icerisinde bulunduğum boşluk nedeniyle tanışmış bulundum ki boyle şeyler tarzım değildir. Bir kac ay goruştuk guzel vakit gecirdik.

Gel gelelimki her ne kadar guzel vakit gecirsek aynı yaşta olduğumuz biriyle birlikte olmanın rahatlığıyla mutlu olduğumu duşunsemde bir şeylerin eksik olduğunu anladım. Mantık cercevesinde baktığım zaman her şey tamam. Giyimine kuşamına dikkat eder, kibar sayılır. Ama onu cocuklarımla tanıştırmak istemiyorum daha onceki tecrubelerim nedeniyle. Guvenemiyorum evet kendimi emanet edebilirim ama cocuklarımı emanet edemem yıllar gecsede.

Diğer taraftan eski sevgilim aklıma geliyor onu cok ama cok seviyordum hayatımı malımı mulkumu emanet edecek kadarda sevdim. Ama beni kıskanclıkları yuzunden tuketti. Asıl bombada benden 12 yaş kucuktu. Kucuktu ama son birlikte olduğum adamdan daha olgundu daha romantikti. Diyebilirimki benim icin ol desen olurdu. Hayat tecrubesizliği ve yaşadığı Sorunlar nedeniyle beni tuketti ve sonunda ayrıldık. Cok cabaladı tekrar birlikte olmak icin ama ona yol verdim ve gururum tekrar evet dedirtmedi.

yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bu pazardan karpuz secmeye benzemez biliyorum. En azından tecrubesi olan arkadaşlardan goruş bekliyorum. Sizden yaşca kucuk cıtır mı yoksa aynı yaş yada sizden yaşca buyuk sevgilimi