Gecen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim icin. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay once eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gun oldu. İşi nedeniyle taşınmadan once yaşadığımız şehre ve evime doneceğim. Kardeşim ve eşi gondermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama omur boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu cizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Kucucuk bir bebekle hickimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Cok şukur ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ucretsiz iznimi bozup geri doneceğim. Kafam cok karışık. Bundan sonra nasıl bir surec beni bekliyor?