Merhaba arkadaşlar . Benim adetim 11 gun oldu gecikti hamilelik istiyorum aslında ama olmaydabilir duşuncesi ile yazıyorum . Adet duzenim mormalde 28 gunde bir olurdu hic ağrı hassaslık falan hissetmezdim ben gunu gelince kendiliginden olurdu anca gecen ay mayis 22 de oldu ilk gun . Bu ay 19 unda olması lazımdı olmadi5 gun gecince ben idrar testi yaptım negatif cıktı biraz daha bekleyeyim dedim bugun 11 gun oluyor doktora gittim kan verdim o da negatif cıktı normalde gecikmezdi ama dedim adet sokturcu falan yazdı belki hormonların değişmiştir dedi ama 9 aylık evliyim onca ay değişmedi ilişkiye de duzenli gireriz yeni cocuk duşunmeye başladık o kadar ay gecikmedi hormonlar değişmedi de şimdi mi degisti acaba diye şuphelendim . Doktor kesin bilgi mi hamile değil miyim yanlış cıkma olasılığı var mı dedim yok kesin bilgi dedi ama bu ilac oyle bir ilac ki adeti sokturur duzene sokae ama hamilelik varsa da onu engellemez dedi akşam bı tane ictim ama hala acaba diyorum kasıklarım da inanılmaz bir ağrı var cunku