Dış gebelik mi geciriyorum bilemiyorum birileri bana yardımcı olabilir mi?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Dış gebelik mi geciriyorum bilemiyorum birileri bana yardımcı olabilir mi?
-
25-09-2022, 02:27:43Oncelikle herkese merhaba. Gectiğimiz cumartesi gunu evde yapılan testlerden yaptım ve silik cizgi cıktı. Aynı gun icinde tekrar yaptım bu sefer daha belirgin bir cizgi cıktı. Bu arada cok ağrılarım vardı. Hatta onun gecesinde cok ağrılarım olduğu icin acile gitmek zorunda kaldım ama birşey yapamadilar. Dış gebelik olabilir dediler. Pazartesi ozel hastaneye gittik beta HCG olcumu yapıldı ve 125 cıktı USG den bakildiginda keseyi goremediğini soyledi ama bunun normal olabileceğini de dile getirdi. İki gun sonra tekrar gel kan testini tekrarlıcaz dedi. Dun gittiğimde beta HCG sonucun 325 cıktı ama USG den bakmadi. Guzel yukseldiğini soyledi bu arada cok ağrım vardı gitmeden onceki gece ağrıdan kivranmistim. Bunu doktora soylediğimde normal dedi bana. Haftaya Perşembe gel bebeği USG den gorucez dedi. Fakat benim cok ağrım var yaklaşık iki gundur boynum ve omuzlarımda ağrımaya basladi. Sol kasığımda cok şiddetli ağrılar olabiliyor. Herkes keseye yerlesiyordur diyor ama ben dış gebelik belirtilerine baktığımda aynılarını yaşıyorum ağrılarım cok fazla. Fakat şuana kadar hic bir şekilde kanamam falan olmadı sadece kasıklarımda boynumda omzumda belimde ve hatta bazen sol bacak ve kolumda ağrı oluyor lutfen bilen birileri benimle bilgilerini paylaşıp yardımcı olabilir mi ?