Duzenleme: ben derdimi anlatamadım heralde. Boşanma ayrılma vs asla duşunmem. Cocuğum da araştıran sorgulayan olsun zaten. eşimin alkol alması vs vs sorun değil yaşam tarzımızdan sikayetim de yok hoşuma da gidiyor bi yerlere oturup eğlenmek ben de dine cok duşkun değilim ama iste icten ice huzursuzluk oluyor ve bu evde yada esimleyken olmuyor cevrem ve ailem kuzenlerim muhafazakar yaşıyorlar onları gorunce icsel bir huzursuzluk oluyor.
Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim oncesinde de 2 yıllık ilişki var bir de cocuğumuz var. Ben muhafazakar biriyim aslında ailem muhafazakar.ben cok nadir namaz kılar kilarim orucumu tutarim ama esime gore asiri muhafazakar kalıyorum. Esim alkol alir. Kibrisa gittiğimizde kumar oynar hatta bazı makineler var bana bile oynatmisligi var. Ben ilişkinin basında alkole karşıydım fakat eşim guzelce acıklayınca iyi dedim ben kullanmam ama uyum sağlarım mezeler hazırlarım balkonda o icer kitap okur bana şiir okur. SiyÂset konuşuruz hele din konusu konuşuruz sorsan muslumanım der. asiri kulturlu biri. doktora yapiyor doğal olarak din siyaset tartışınca cok eksik kalıyorum kitaplar oneriyor okuyorum goruşleri mantıklı ya da bana oyle geliyor. Bu arada cok mutluyuz ev işlerinde yardim eder cok guzel yemek yapar ben bir yaptıysam o iki gun yapar cok cok cok guzel bir baba.
Gelelim neden konu actigima
Gecen kurbanda kurban aldik kesilecegi zaman vekaleti sen ver dedi ben de sen ver aile adina kesiyoruz dedim. Sen kes iste o kadar para verdik sevabini al gume gitmesin dedi. Bi kac hafta sonra kafama takildi inanıyor musun dedim. Inansam bile senin gibi inanmıyorum dedi. Senin icin cok mu onemli bu dedi. Rahatsız oldum konuyu kapattım. Bir de ilişkiden sonra abdest almaz sabah olur unuttum der sacma sapan konuşur fizyoloji olan bir şey icin arınma mi olur hem zina mi yapıyoruz da kirlenmiyoruz der boyle konuştu mu huzursuz olurum
Bir de ailelerle oturunca benim babam cok siyasidir siyaset konuşur. Babam siyaset konusunda kırıcı olur eşim ses etmez ederse de ironi yapar babam anlamaz. mesela "evet baba almanyada bu boyle kıskanırlar" yada " euro dolardan bize ne soğanı tarladan buğdayı da tarladan alıyoruz soğan ekmek yeriz gene boyun egmeyiz" gibi laflar ediyor
CCocuğumuzla cok oynar kartlar hayvanlar dunya gezegenler vs vs cocuğumun inancsız olacak hissi beni cok rahatsız ediyor. Sanki ben de uzaklasiyormusum gibi hissediyorum birlikteyken değil de işyerinde yada ailemin yanında onların hayatını gorunce ici mi huzursuzluk kaplıyor ve babamla dalga gecmesi hic hoşuma gitmiyor. Kac kez dalga gecme dedim. Ne yapayım tartışıp kalbini mi kırayım boyle olunca o da mutlu oluyor ben de haz alıyorum diyor. Aslinda cok iyi gezmeyi sever guzel meyhanelere goturur sanatci gelen barlara gideriz bu anlamda benim de hosuma gidiyor ama iste. Inş derdimi anlatabilmisimdir.