Kızlar biri var. ben elemanı gorunce kalbim ağzımdan cıkacak gibi oluyor. Tanısma evresini geciyorum bi şekilde iletişime gectik. 3 gun hepi topu 3 gun muhabbet ettik kesildi sonra.

Detaya geceyim İkinci gun utana sıkıla seni cok beğeniyorum abiye gibi bir kac şey soyledi. Cevap bekledi ben ne evet ne hayır dedim. Ertesi gunde kendi aradı mesaj attı mıhabbet sohbet dedim her şeyin net bi cevabı hemen olmaz ki diye. Hak verdi.
Neyse 3. Gunde muhabbet guzel devam ederken bir anda tak diye kesti. Bi ilişki yapamıycam dedi (ben ilişki lafı acmamıstım) dun dediği seylerin tam tersi. Neden diye sormadım. Oldu goruşuruz dedim. Evlere dağıldık.
Dengesiz olma ihtimali olabilir belki evlenip ayrıldığımı duydu bu da bi ihtimal. Yada hayatında biri mi var bilmiyorum.
Yarabbel alemin iki gundur aklımdan cıkmıyo gozumun icine bakarken o utanması o minnoşluğu.

yazmak hatta goruşmek istiyorum, yazmıyorum tabi. Silmedimde sosyal medyamda var. Ama cok yazasım var. Psikoloğa boyle bir sey icin 500 lira vermek istemiyorum. Ki ona sorsam icinde geleni yap der.
İcimden geldiği gibi davrandığım her şey bana yol su elektrik olarak dondu

Bana mantıklı bir seyler deyin lutfen
Arayın deyin bana hatta yuru abiye deyin