Arkadaşlar goruyorumki musıcnatıon kanallar 2,5 tlye kadar fiyatları duşmuş durumda oysa musıc nation yuzde 80 odeme yapan bir network mutlaka odeme alamayanlarda vardır onlarda bana kızmasınlar ama genel anlamda ben alanların daha cok oldugunu duşunuyorum.
Kendi Kanallarım icin kullanıyordum şimdi bedava şekilde size Musıcnatıon partnerli kanal dağıtmaya başlıcam en kısa surede evet bedava dağıtıcam bedava olmasının sebebi delimi bu adam demeyin sadece herkes bir şekilde birilerine yardım etmesse yol gostermezse bu işten sadece eskiler kazanır diye duşunmemdir.
Cokda Uzatmak istemiyorum ;Musıcanation odeme yapar yapmaz bu beni baglamıyor zaten ben sadece bir fırsat sunuyorum ama lutfen kanalları gercekten kullanıcak ve doldurucak arkadaşlar benden kanal istesin ben sırayla sizlere kanalları teslim edicem.
Her Bir kişi Tek seferde en fazla 5 Kanal alabilecek dediğim gibi bu iş sebil kanalını kullanan kişi kanallarımı teslim aldım ve doldurdum dedikden sonra tekrar tekrar buraya yazsın sırayı sadece konudan takip edicem bu konudaki yazan kişilere sırayla vericem
Kanal Teslim Sıralaması
[email protected]
[email protected]
3-ahmetx
4-FaDex
5-mikail9595
6-askbahcesii
7-GriAy
8-kundura
9-Hacker_ByVRO
Yeni Başlayanlara Yardım İcin Bedava Partner Kanallar
Youtube Partnerlik0 Mesaj