Arkadaşlar benim 1 aydır goruştuğum biri vardı. Yani tanıma Faslı gibi ama yakındık da. Goruştuğumuz zamanlar ilgili onun dışında mesajlarıma gec donuyordu ve gunde 1-2 kez telefonla goruşuyorduk sadece. Buluşmalara devamlı gec kalıyordu goruşmek istiyor yanımdan ayrılmak istemiyordu ama surekli gec kalması ve işleri olması beni rahatsız ediyordu. Ayrıca yan yanayken cok gergin ailevi ve iş sorunlarını cok fazla anlatan, ayrıca kufurlu konuşan biriydi. Ustelik bu kişi doktora oğrencisi ve iyi bir işi var. Yanımdayken instagramdan kızlardan mesajlar geliyordu ve ona gore “tabi ki gelebilir”di. Ama ote yandan iyi ve merhametli biri olduğunu duşunduğum icin bazı şeyler zamanla olur diye cok ustunde durmuyordum. Sonra zaman gectikce bana kotu geldiğini hissettim, olduğum gibi ifade edemiyordum kendimi onun yanında. En son napıyorsun canım gibi bir mesajına bu şekilde devam edemeyiz goruşmeyelim diye mesaj attım. Cunku yuzyuze bile zor goruşuyorduk.Goruldu attı sadece yanıtlamadı. Sonra ben rahatsızlandım instagram uzerinden gecmiş olsun diye mesaj atmış cevap verdim sağol dedim sadece. Sonrasında yine bir şey yok. Bazen diyorum acele mi ettim acaba zamanla olur muydu, bazen de zaten başka alternatifleri vardır ben goruşmeyelim deyince cevap bile vermedi. Sonra instagramdan gecmiş olsun demesi de hicbir şey olmamış gibi davranması garip. Siz ne duşunuyorsunuz?