sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gordum onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben acıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey icin istedim neden musade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben acıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile gecsin istemediğim icinde soylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana kustu sonra gelmiş bana instagramını acıyo guvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye donup de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim icime suphe duştu ve icimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?