Eşim benim sacımı okşamaz yuzumu oksamaz elimi tutmaz. Biz birbirimizi 4 yıl tanıdık sonrasinda da evlendik 8 yıldır da evliyiz. Evlenmeden boyle değildi onun yanımda olması bile kalbimi yerinden oynatirdi. Sevdigini hissettirirdi cok kibardi. Cok severek isteyerek evlendik. Ikimizde calisiyorduk yorgun eve geliyorduk yemek yemeye ancak fırsat buluyorduk. Ama sonrasinda benimle ilgilenmesi gerekirken hep bilgisayar oyunları oynadı. Konustum ama erkekler boyledir falan dedi gecistirirdi. Ben icsel olarak dokunmasını bekliyorum ama o sevgisini bana hissettirmiyordu. Ben ona sarılsam da şaka yollu boğuluyorum git falan diyordu. Her yaklaşmamda bi şeyler diyordu. Ben de evlenince normalin bu olduguna inandim ve ben de bilgisayara farkli seylere vakit harcamaya başladım. Bir de evlenmeden once o kibar adam gitti yerine kaba biri geldi konuşması bile değismisti. Evlenmeden ikimizin de kendi ailesi ile problemi vardı. Onun babası onu hep kucumsemis yok saymış tek cocuk olmasina ragmen. Bana 4 yil boyunca babasini sevmediğini eve bağlı olmadığını anlatir dururdu. Benim de benzer problemlerim vardı. Annem babam hep kavga ederdi evde. İkimiz de bu yuzden birbirimizi iyi anliyorduk. Bu yuzden evlenince cok mutlu olacağız diyorduk. Ama boyle olmadı. Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı. Ben şehirde oturuyordum o koyde. Hic hayalimde koca yazı koyde geciririm diye yoktu. Tuvalet banyo dışarıda ben bunu hic bilmiyordum bile. Konuştum rahat olamadığımi soyledim koyu cok sevdiği icin kalacakmisiz benim ailemde kavga oldugu icin gitmek istemiyormuş. Butun yazlarimiz boyle gecti. 40 gun orada 15 gun benim orada. Kavga ettiğimiz tek şey budur belki de.
Gelelim asil meseleye onceleri umursamıyordum normal olduğunu duşunuyordum ama 1 yildir canima tak etti bu durum. Cinsel iliskimizi de sorgulamaya başladım onceden hemen olsun bitsin istiyordum canim yaniyordu. Istemiyordum zorla oluyordu. Bana sevgi gostermemesi gibi bunun da yanlis oldugunu anladim. 9 ay once konuyu actim. Cinsel iliskimizi duzeltmeye basladik. Bu konuda ne kadar yanlis yaptığımi anladim. Belki sevgi gosterseydi anlasaydı cinsel ilişkimiz de boyle olmayacaktı bilmiyorum. Ama bu konunun uzerine kac kez sevilmek istedigimi soylesem de konuşmadan sonra yanima gelip sevdigini hatirlamiyorum. Yine bilgisayar yine bilgisayar. Konuyu actım bir kez bile yanıma gelmedi. O sinirle saclarımı kestim belime geliyordu neredeyse. 1-2 hafta anlamadı bile ben soyleyince anladı. Sonra yine soyledim bak sevmiyorsun beni uzuluyorum diye yine gelmedi bir kez daha kestim sacımı. Kestim de ne oldu yine gelip sevmedi bunun ustune kac kez de soylesem yine de gelmiyor sevmiyor. 4 yaşında cocuğumuz var uyku uyuması cok zor onu bazen eşim uyutuyor bekliyorum uyuyunca gelsin iyi geceler desin bir oksasın yok. Dokunmadan gidiyor yatıyor. Soylemesem tamam ne yazilar buldum kadinlar bunu ister sunu hisseder. Her gece kabus oldu benim icin. Her gece bekliyorum o dokunmadan gidiyor ya ben kahroluyorum ben ne yaptım da boyle oldu diye konuşmaktan ne istediğimi soylemekten yoruldum. Ben eşimi cok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum. Ev işleri falan cok yardımcıdır ama sevgisini gostermemesi beni cok uzuyor dayanamıyorum. İlla ki benim hatalarım vardır olmuştur karşıma aldım bunları da soyledim yine de yok. Ne yapmalıyım