Size lohusalık doneminde yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım kayınvalidemle falan zaten kullanıcı adımı goren aa bu dertli kız yine konu acmış der Kayınvalidemle en son mesafeliydik konuşmuyorduk hala mesafeliyiz bir sabah aniden mide ağrısı vurdu fışkırarak kusma şiddetli derecede baş donmesi falan evde yalnızzım cocuk ağlıyor bir yandan el mahkum k.validemi aradım gel cocuğa bak diye cunku kalkacak durumda değildim eşim işteydi ulaşamadım mecbur aradım kayınpederim acile goturdu serumla iyilendim derken 4 gun sonra bayılmak uzereyken daha şiddetli bir ağrıyla gittik bebeğimi k.valideme bıraktım mecburen bu sefer tutturdular sen hem işi hem cocuk hem soba derdiyle başedemiyorsun bak hasta oldun sizi bize goturucez yaza kadar durun demeye yok dedim alışacağım yeter ki kendi halime bırakın hem oğrenirsin dediler neyi oğreneceğim dedim cocuk bakmayı gibi bir cevap aldım valla siz benim ilk 1 haftada ağzıma ettiniz 1 ayda canıma okudunuz (bu şekilde soylemedim tabii icimden dedim)aramızda 3 ev var madem size geleceğim 3 4 ay boşuna mı kira vereceğim mantıksızlık tamamen ayrıca cok kalabalık olunca ne sıkıntılar olduğunu gorduk hic gerek yok dedim iyi dediler ses etmediler arkamdan eşimi doldurmaya kalkmışlar bu fikre eşim de sıcak bakmamış leyloş rahat edemez evde dede babanne gorumce k.valide k.peder ust katta eşimin amcası yengesi ve 3 cocuğu var surekli iciceler(evet coronaya rağmen) tabii ki rahat edemem o zaman bir şey olduğunda vah şoyle boyle demeyin kendiniz halledin demişler eşime eşim de ne yani sizin her dediğinizi yapacak mıyız fikir beyan edemez miyiz illa kabul mu edecektik diye sert cıkışmış tartışmışlar.Kendi evimde 1 gunluk lohusa iken rahatımı duşunmeyen ses cıkarmayan eşim annesine gitmek sozkonusu olduğunda beni duşunmuş iie bakın...k.pederim kendine marketten bir şeyler alırken genelde bize de alırdı bir kac gundur almıyor meğer eve aldığı şeyler bana sus payıymış ne zaman ki ben konuşmaya başladım ses ettim onu da kesti aklınız mantığınız alıyor mu ust uste yaşamayı 12 kişi aynı evde Onun aldıklarına muhtac değiliz cok şukur ama dediğimi yapmadılar diye bu tavır da cok cocukca değil mi ?