Merhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Oncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene once yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu oğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor cunku duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene gecmiş neden yeni cıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese soylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan oyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve gecti gitti dedi. Onla kalmayıp cevrede surekli onu yabancı arabadan inerken gorenler veya uygunsuz şekilde acık sacık giyinip gezerken gorenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay cıkınca diğerleri de cıkıyor adam tabi bir kac gun bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gun once gece neden acık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor cunku gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gun hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugunde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini soyluyor. Adamda Sikayet etmesini onunla cekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu icin kolay kolay bosanmicagini soyluyor.( 3 gunluk arada adam 2-3 kez ozur diliyor vurduğu icin ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor ozrunu) ortada 2 cocuk var adam perişan halde olanlara mi uzulsun cocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani oyle bilincli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsın