Merhabalar. Normalde kv haftada bir gun gelir kızımı gormek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve utu işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukca biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi surekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin utu yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı cıkalım. Surekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık goruşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 gunu bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat gec oldu bugun kal anne yarın ben seni gotururum diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın surekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık gormuyorum dediğimde tartışma kavgaya donusuyor. Erkekler annelerine laf soylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık goruşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?