Merhaba hanımlar.
Benim derdim eşimin ilgisizliği.
Bir kac aydır evi sadece yemek yemek, duş almak, uyumak icin kullanan eşim derdim tam olarak bu.
Yeni bir işe başladı ben gunduz calışıyorum o gece.
Sadece akşam yemeği yerken yarım saat bi aradayız
3 aydır durum boyle sohbet ortamı yok, beraber film izlemek istiyorum bukadar sıradan bişeyi bile ozledim..
İş aşkı kazanma hırsı, surekli borsa altın takibi, daha cok nasıl para kazanırım cabasından cocukla benle gecirecek zamanı kalmadı resmen.
Calışan bir kadınım işten gidip yemek yapıyorum, temizlik, duzen, cocuk benden soruluyor haliyle.
Ustelik faturaları mutfak masrafını hepsini ben karşılarım hic gocunmam evime destek oluyorum .
Daha saati duzgun bir iş bak diyorum 'birikim nasıl yapalım oyle şu anda gencken calışmam lazım birikim yapmam lazım diyor'
herkes birikim olsun ister tabi bende istiyorum ama karı koca birbirinin zamanından calıyorsa sizce makul bişey mi bu birikim?

Odediğim hicbirşey zoruma gitmiyor kızlar ikimizin evi Tabiki destek olurum hic duşunmem ama soğuyorum ondan bunu hissediyorum yokluğuna alışıyorum sanki bu korkunc bir his onsuzluğa alışmak cok kotu eve saat 21:00 da gelen adamın yolunu gozlerken ozlerdim şimdi gece 1'de işi bitiyor uyumuş oluyorum o işten gelene kadar cunku işe gideceğim sabah.
Vee ona gore bu hayatımızda sıkıntı yok kotuluk yapmıyorum boş gezmiyorum kumar oynamıyorum diyor belki haklı bizim icin cabalıyor haklı ama iki tatlı soz, bi muhabbet, zaman gecirmek te onemli 3 yıl kadar bu tempoda calışmam lazım idare et diyor,,,,, omur geciyor ama ya. Onsuz uyumaya alışıyorum evlilikten ciddi anlamda soğuyorum dertleşecek hic arkadaşım yok burayı keşfettim icimi doktum nasıl yapayım ben bu surecte.?
Bu evlilik cok zor artık nasıl idare edeyim tavsiyeler bekliyorum sizlerden..